П`ятниця, 03.05.2024, 04:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Відділ культури і туризму Лохвицької РДА.
Головна » 2010 » Квітень » 13 » РАЙОННИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ
20:51
РАЙОННИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ
10 квітня 2010 року відбувся творчий звіт колективів та окремих виконавців художньої самодіяльності Лохвицького районного Будинку культури.
За традицією концертну програму розпочав хоровий колектив «Дружба» під керівництвом Е.О.Чавдаря. З високою майстерністю прозвучали пісні «Краю Полтавський», «Гей, ви браття, козаченьки», «Ой, гоп, в нашій хаті». Щирими оплесками глядачі зустрічали читця-декламатора В.Кулик з власним віршем «Даруй, нам, Боже, друзів». Продовжив програму ансамбль бандуристів з піснею «Земле моя» та «Кисіль» (керівник Т.Федоренко). Високу виконавську майстерність, професіоналізм продемонстрував народний аматорський фольклорний колектив «Пісенне джерело» (керівник В.Ковтун).
Гучними оплесками глядачі вітали дитячий зразковий хореографічний колектив «Радість» (керівник Т.Ложечник). Його різновікові групи з великим натхненням виконали український танок «Черевички», запальний солдатський «Ати-бати», матроське «Яблучко» та оригінальний танець «Нічне місто».
Нікого не залишив байдужим і виступ народного драматичного колективу (керівник Ю.Дерев’янко). Їх гумористична сценка «Їдальня №5» викликала веселий, щирий сміх глядачів.
Прийняли участь у творчому звіті дитячі вокальні ансамблі «Янголята» та «Світлячок» (керівник Т.Федоренко). В їх виконанні прозвучали «Пісенька про дружбу», «Ставок заснув», «Веснянка». Вдалими були виступи Б.Очкуся та В.Кривчуна з піснею «Журавлі» та ветерана сцени Ірини Івахненко з піснею «Стена». Професійно прозвучали пісні «Дівочий сон» у виконанні жіночого квартету та «Ой шукала я Омелька», яку виконало тріо бандуристів (керівник Т.Федоренко). Додав гарного настрою в залі Влад Козирка гуморескою «Вір не вір, а не кажи брешеш».
Тепло сприйняли глядачі солістів РБК: Аліну Тесленко («В обіймах літа»), Альону Терновець («Намалюю тобі зорі», «Слідом за тобою»), Яну Мельник («Я бы песню тебе пропела»), Дашу та Настю Сов («Опять метель», «Я буду жить для тебя»), Ольгу Кравченко («Грішна любов»).
Вніс різноманітність у звіт РБК і виступ Ю.Параскевич з авторською піснею на музику звукорежисера РБК Р.Тищенка «Странная игра». Як завжди на високому професійному рівні виступив дует сестер Тарапат, а також Оксана Боярська, яка виконала пісню французькою мовою.

Фінальним акордом творчого звіту був вихід всіх учасників концерту під супровід пісні «Рідна Україна», яку з великим піднесенням виконала Ольга Кравченко.
Глядачі високо оцінили виступ колективів художньої самодіяльності РБК щирими оплесками.

Ю.Дерев’янко
Переглядів: 1145 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz