Субота, 04.05.2024, 02:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Відділ культури і туризму Лохвицької РДА.
Головна » 2010 » Лютий » 25

23 червня, в приміщенні районного Будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня державної служби. Працівників всіх державних служб району цього дня вітали голова Лохвицької районної державної адміністрації В.С.Щуров та голова районної ради В.І.Борисенко, які нагородили грамотами і дипломами кращих державних службовців району, а також побажали всім здоров'я і щастя, успіхів у справі служіння державі і народу. Державні службовці – це люди різних професій, але справа у них одна – забезпечувати своєю працею практичне виконання завдань і функцій держави. Вже другий рік державна служба району готується до свого свята заздалегідь, адже з ініціативи голови Лохвицької РДА В.С.Щурова концертна програма складається з номерів, які готують і виконують самі держслужбовці. Раз на рік вони перетворюються на артистів, співаків і танцюристів. І нехай любителі критикувати шукають невірні ноти чи зайві рухи, можна сказати головне – свято вдалося саме завд ... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: Sergiy | Дата: 25.02.2010 | Коментарі (0)

Творчий звіт викладачів Лохвицької ДМШ ім.І.О.Дунаєвського

Музика – це мистецтво особливої, надзвичайно емоційної сили впливу! Здатність музики впливати на людину визначається її змістом, любов'ю до життя, а сила впливу – красою і правдою. Музика може прикрашати життя кожного з нас і збагачувати наш духовний світ, робити нас кращими та досконалішими. Саме такий девіз: «Музика наших сердець» розкриває роботу викладачів Лохвицької дитячої музичної школи ім.І.О.Дунаєвського, де всі працюють творчо, з вогником. 19 лютого, на сцені районного Будинку культури, відбувся творчий звіт цього славного колективу, який проходив в період проведення культурно-мистецьких заходів з нагоди 110-річниці з Дня народження Ісака Осиповича Дунаєвського. Тому не обійшлося без творів нашого славного земляка. Прозвучав «Концертний марш» у виконанні ансамблю викладачів; «Дальняя сторожка» ¬¬(С.В.Агеєва), «Звать любов н ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: Sergiy | Дата: 25.02.2010 | Коментарі (0)

Творчий звіт дитячої студії «Сонячний зайчик»

Того дня йшов дощ. Зимового лютневого вечора, коли після робочого тижня виникає непереборне бажання відпочити, піддавшись лінивому настрою просто посидіти біля телевізора, або за цікавою книжкою, з чашкою запашного теплого чаю, виходити під холодний дощ не хотілося нікому… Напевно тому зал Лохвицького районного будинку культури був напівпорожній, незважаючи на яскраву рекламу та вдосталь інформації про цікаві концерти, які проводить студія «Сонячний зайчик» з міста Червонозаводське. Та все ж з самого початку концерту стало зрозуміло що дійству, яке відбувається на сцені не вистачає лише одного – фінансової підтримки та гучної реклами, для того щоб стати дійсно яскравою і незабутньою подією в мистецькому житті району. А рівень підготовки та виконання дітей, які брали участь в концерті можна порівняти з кращими виконавцями області. З перших слів веду ... Читати далі »

Переглядів: 893 | Додав: Sergiy | Дата: 25.02.2010 | Коментарі (0)

Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz