П`ятниця, 03.05.2024, 04:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Відділ культури і туризму Лохвицької РДА.
Головна » 2010 » Березень » 22 » НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ХОР "ДРУЖБА"
21:17
НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ХОР "ДРУЖБА"

19 березня, в концертному залі Лохвицького районного Будинку культури, зібралися шанувальники творчості народного аматорського хорового колективу „Дружба”.

І треба сказати, що глядацька аудиторія надзвичайно тепло сприймала кожен художній номер, який підготували самодіяльні артисти. ...На сцені хор „Дружба”. Звучить злагоджено, красиво, з динамічними відтінками. Та і не дивно, бо їхній керівник Едуард Чавдар має високу фахову підготовку, а чарівна Ірина Чавдар (концертмейстер хору) захоплює темпераментним виконанням акомпанементу. Піснею Житинського „Краю Полтавський” розпочався творчий звіт, і як на одному диханні пролетіло майже тридцять художніх номерів. Чарували публіку солісти: Олена Пархоменко, Надія Обща, Віталій Пархоменко, дуети в складі Надії Общої та Лідії Басюкової, Віталія Пархоменка та Любові Олексієнко, Галини Дяченко та Надії Михайличенко, Наталії Чеботарьової та Галини Дяченко, Миколи Кулика та Надії Михайличенко. Веселили глядачів гуморесками Микола Кулик та Любов Боровик, а Надія Михайличенко розчулила задушевним читанням „Берегиня роду”. А ще прекрасно прозвучав квартет Дяченків та вокальне тріо в складі Любові Олексієнко, Наталії Чеботарьової та Галини Дяченко. Ну а як не згадати хвацький чоловічий ансамбль з їхньою піснею „Давайте, друзі, вип’єм на коня”. Як можна забути фольклорний колектив з піснями „Садок вишневий мені сниться”, „На вгороді верба рясна”; жіночий ансамбль з піснею „Розійдися туманочку”. Хочеться відмітити особливу душевність, з якою виконувались всі художні номери, бо люди які були на сцені, не просто виступали, а переживали, вкладали душу, бо, мабуть, їхній життєвий досвід не дозволяє це робити „просто так”. Тому і відчувається професійне зростання колективу.

 Велика вдячність учасникам хору та їхньому керівнику за любов до хорового мистецтва, бо, нажаль в нашому районі це один-єдиний хор – хор „Дружба” районного Будинку культури. Низький уклін вам від усіх шанувальників хорового мистецтва, творчих злетів, прекрасного нового репертуару, здоров’я та наснаги!

Т.Федоренко, художній керівник РБК

Переглядів: 698 | Додав: Sergiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz